IESPĒJA PIETEIKTIES BEZMAKSAS DARBNĪCAI PAR ATJAUNOJAMO ENERĢIJU: SAULES ENERĢIJA

Publicēts : 24.jūlijs.2020

Starptautiskā LEADER projekta “OFF GRID: Atjaunojamā enerģija DARI PATS” ietvaros, ir iespēja pieteikties darbnīcai Daugavapils novadā. Darbnīca norisināsies 2020.gada 4.augustā un ir bez maksas.

Uzstādīt saules paneļus pašu spēkiem – saprast, kā izvēlēties pareizos agregātus pareizajā vietā par pareizo cenu. Kā saslēgt kopā, ko labāk nedarīt. Kā pareizi ekspluatēt savu saules enerģijas sistēmu – savas neatkarības palielinošo elementu? Darbnīcu par saules enerģiju vadīs Tallinas Universitātes eksperts PhD Indreks Roasto.
Reģistrējies darbnīcai, aizpildot pieteikšanās anketuŠEIT (https://forms.gle/hG6E93q3UuiuTSDz5)
Vairāk informācijas par projekta norisi var iegūt mājas lapās: http://www.abulas.lvhttp://lrpartneriba.lv/ un http://daugavpils.partneribas.lv
Projekts tiek īstenots  no 2018.-2020.gadam un  tiek finansēts Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” aktivitātes “Starpvalstu sadarbība” ietvaros.  Projekta numurs un pilns nosaukums: Nr.18-00-A019.333-000010 “OFF-GRID: Renewable Energy DIY for rural development”.
Projekta vadītāja Līga Krūmiņa Krīgere