Top buklets par Sēliju kā veiksmīgu piemēru pilsoniskai līdzdalībai un sadarbībai

Publicēts : 21.jūnijs.2024

Kā Sēlija no mazattīstīta pierobežas reģiona pārtop par veiksmīgu piemēru pilsoniskajai līdzdalībai un sadarbībai, interesējas ne vien Latvijā, bet arī citviet Eiropā. Lai radītu iespēju ar Sēlijas labās prakses piemēru iepazīstināt starptautisku auditoriju, Partnerība Kaimiņi izstrādā īpašu pieredzes apmaiņas piedāvājumu.
Piedāvājums tiek noformēts bukletā, kurā izceltas 10 īpašas Sēlijas kopienas – Bebrene, Červonka, Dviete, Ērberģe, Gārsene, Kaldabruņa, Leimaņi, Sunākste, Šēdere un Viesīte.
Šāda piedāvājuma esamība būtiski palielinās potenciālo sadarbības partneru loku, kā arī paaugstinās pilsoniskās sabiedrības organizāciju un kopienu ietekmi reģiona turpmākās attīstības jautājumos.
Un, ticiet vai ne, pirmā ārvalstu vizīte Sēlijas kopienās gaidāma jau 2024. gada oktobrī!
Buklets tiks sagatavots latviešu, lietuviešu un angļu valodā. Elektroniski tas ikvienam būs pieejams selija.com portālā un mūsu mājas lapā, bet drīzumā tiks drukāts arī tipogrāfijā.
Izdevums tiek gatavots biedrības “Partnerība “Kaimiņi”” projekta “Zemes zīmols. Pilsoniskās sabiedrības spēks teritorijas tēla veidošanā” ietvaros ar Sabiedrības Integrācijas fonda finansiālu atbalstu.