“Latgale. Sēlija. Latvija.”

Publicēts : 22.septembris.2020

Biedrība Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība “Kaimiņi” ir sākusi projekta “Latgale. Sēlija. Latvija. ” īstenošanu, kas ir atbalstīts British Council pārstāvniecības Latvijā “People to People Engagement” programmas ietvaros. Vairāk par British Council darbību Latvijā meklē www.britishcouncil.lv

Projekta ietvaros tiks organizēti 5 semināri-diskusijas piecās dažādas kopienas –Skrudalienā, Salienā, Demenē, Medumos un Berķenelē.

Tikšanās ar vietējiem kopienu iedzīvotajiem mērķis – Sēlijas austrumu daļas kopienu aktivizēšana, veidojot vienotu reģionālo identitāti, kas respektē daudznacionālu sabiedrību un atšķirīgas sociālās dzīves realitātes.

Projekta galvenās aktivitātes ir kopienu aktivizēšana un informēšana, apmācība un diskusijas grupās, savu resursu atpazīšana un analīze.

Aicinām jau 2020.gada 6. oktobrī uz pirmo tikšanos, kas notiks Skrudalienā,  Daudzfunkcionālā centrā “Skrudaliena” plks.15:00.

Nākošās tikšanās notiks :

13. oktobrī Salienā, Vecsalienas (Červonkas) muižas pils plks.15:00

20.oktobrī Demenē, Tautas namā plk.11:00

27. oktobrī Medumos, Tautas nams plks.15:00

03. novembrī Berķenelē, Raiņa māja Berķenele plks.15:00

Noslēguma pasākums “Uz robežas”, kas norisinās Kaldabruņas skolā ar piecu projektā iesaistīto kopienu līdzdalību notiks 13.novembrī Kaldabruņā.

Semināru darba kārtību var apskatīties šeit: Semināra_darba_kārtība

Uz tikšanos!