22.-24. martā Jelgavas novadā norisināsies apmācības pirtniekiem

Publicēts : 27.februāris.2019

No 22.-24. martam Jelgavas novadā norisināsies apmācības, kuras būs organizētas tieši pirtniekiem, kas vēlas pilnveidot savas iemaņas un prasmes savā turpmākajā darbībā. Apmācības būs viens no daudziem pasākumiem, kas norisinās LEADER starpvalstu sadarbības projekta „Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam!” ietvaros. Apmācībās piedalīties aicināti Jelgavas, Ozolnieku, Daugavpils, Ilūkstes un Gulbenes novadā esošie pirtnieki, kuru izglītību apliecina, sertifikāts vai profesionālās kvalifikācijas apliecība. Lekciju tēmas plānotas sekojošas -„Pirtnieka veselība pirtī un ārpus tās”, „Pirts – daba – cilvēks”, „Procedūras, rituāli un pērienu tehnikas pirtī”. Triju dienu garumā būs teorētiskas un praktiskas nodarbības gan pirtī, gan ārpus tās. Apmācībās piedalīties būs iespējams 5 dalībniekiem no katras partnerības.

Projekta „Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam!” mērķis ir sekmēt vietējo iedzīvotāju zināšanas un prasmes par ārstniecības augu un pirts lomu dzīves kvalitātes uzlabošanā, gūt pieredzi par uzņēmējdarbību šajā jomā gan Latvijā, gan ārvalstīs, veicināt vietējo iedzīvotāju zināšanas ekonomisku aktivitāšu uzsākšanai un attīstībai.

Iesniegt pieteikumu un motivācijas vēstuli, iekļaujot pamatojumu pirtnieka līdzšinējai profesionālai darbībai gaidīsim uz epastu inga.krekele@gmail.com līdz 15.03.2019.

Plašāku informāciju par projektu atradīsiet:

http://www.partneribalielupe.lv/index.php/leader-sadarbiba/dabas-speks