VEBINĀRS PAR ĒTIKU UN ETIĶETI DARĪJUMU PASAULĒ

Publicēts : 02.maijs.2022

Korporatīvās sociālās atbildības semināru cikls uzņēmējiem

Viduslatgales pārnovadu fonds aicina uzņēmējus un ikvienu interesentu piedalīties vebinārā “Ievērojiet ētikas un etiķetes normas” – kā to saprast un izskaidrot darbiniekiem?

Šis ir laiks, mēs pieredzam, ka viens pēc otra uzņēmumi, neskatoties uz peļņas zaudējumiem, pieņēma ētisku lēmumu izbeigt sadarbību ar valsti – agresoru. Tas negādās bieži, iespējams tik ļoti asa un aptveroša morāla nostāja no uzņēmēju puses nemaz viena cilvēka paaudzes laikā nav piedzīvota. Tas apliecina, ka bizness, tāpat kā ikviena cilvēciskās darbības joma, ir ētisku dilemmu un morālu izaicinājumu caurausta. Taču ne vienmēr lēmums, ko pieņem uzņēmuma īpašnieks vai vadība, iet rokrokā ar tikpat morāli atbildīgu rīcību attiecībā uz uzņēmumā strādājošajiem. Jautājums, kā ētikas un arī etiķetes normas iedzīvināt lietišķajā vidē ir allaž gan problemātisks, gan nozīmīgs.

Nolēmām piedāvāt izglītojošu vebināru tieši par ētiku un etiķeti darījumu vidē. Vebinārā augstskolu docētāja, grāmatas “Veiksmes retorika” (2019) autore un korporatīvo semināru vadītāja Inga Milēviča aicinās domāt un runāt par lietišķās ētikas un etiķetes jautājumiem, izaicinājumiem, ar ko nākas sastapties mūsdienu darījumu pasaulē, kā arī izskaidros, kādēļ dažreiz ir pareizi neievērot etiķeti.

Pieredzes stāstā dalīsies AS “Latvijas Loto” Korporatīvās atbildības un kvalitātes vadības daļas vadītāja Paula Podoļska un mārketinga komunikāciju un zīmolvedības speciālists Raimonds Platacis

AS “Latvijas Loto” atbalsta daudzas organizācijas sociālo jautājumu risināšanai, savukārt Viduslatgales pārnovadu fondam uzņēmums jau vairākus gadus ziedo Preiļu un Līvānu bērnu un jaunatnes sporta skolu audzēkņu stipendijām. 

Uzņēmējs Raimonds Platacis ir izveidojis un vadījis divas reklāmas aģentūras, un kā pats saka, ir ar lielu pieredzi biznesa ētikas normu pārkāpšanā un ievērošanā.

Vebinārs notiks 11. maijā no plkst. 13:00 – 16:30 ZOOM platformā. Pieteikšanās vebināram šeit: https://forms.gle/yu92RZakXCG3LaZt9

Dalība vebinārā ir bez maksas. Saite uz vebināru tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem dienu pirms pasākuma. 

Vebinārs tiek īstenots korporatīvās sociālās atbildības semināru cikla uzņēmējiem ietvaros projektā “Labdarības aplis”. Projektu un vebināru finansē Norvēģija, Islande un Lihtenšteina caur Aktīvo iedzīvotāju fonda granta programmu.