AICINĀM UZ KLĀTIENES SEMINĀRU “TŪRISMA PAKALPOJUMU VEIDOŠANA UN DIGITĀLO RĪKU IZMANTOŠANA KRĀSLAVAS RAJONA PARTNERĪBAS TERITORIJĀ”

Publicēts : 27.septembris.2021

Mērķis: klātienē iepazīt un gūt pieredzi, iedvesmoties no Krāslavas rajona partnerības teritorijas tūrisma un atpūtas pakalpojumu sniedzējiem par tūrisma produkta un pakalpojuma veidošanu, kuri savu uzņēmējdarbību tūrisma un atpūtas pakalpojumu sniegšanas jomā uzsākuši nesen vai darbojas jau ilgākā laika periodā. Iepazīties klātienē ar digitālo rīku izmantošanu (apmeklētāju elektronisko skaitītāju izmantošana).

Mērķauditorija: Latgales reģiona uzņēmēji, tūrisma uzņēmēji, kā arī uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt darbību tūrisma un atpūtas biznesā, attīstības un tūrisma plānošanas speciālisti novadu pašvaldībās, biedrību un asociāciju pārstāvji, kas saistīti ar tūrisma pakalpojumu un produktu sniegšanu, nodrošināšanu.

Ko semināra dalībnieki iegūs: klātienē varēs iepazīties ar konkrēta uzņēmēja pieredzi, organizējot un vadot savu uzņēmumu, tūrisma un atpūtas pakalpojuma veidošanas principiem, digitālo rīku izmantošanu (apmeklētāju elektronisko skaitītāju izmantošana). Dalībnieki iegūs jaunas ierosmes savas darbības dažādošanai un sadarbības kontaktus. Semināra dalībniekiem būs aktīvi jāpiedalās, vērtējot konkrēto tūrisma pakalpojumu un dodot savus priekšlikumus tūrisma un atpūtas pakalpojumu pilnveidei. Tādēļ pirms semināra lūgums iepazīties ar pievienoto informāciju par konkrētajiem semināra gaitā apmeklējamiem objektiem.

Diskusijas semināra gaitā rosinās un uzdevumus uzdos: Vidzemes Augstskolas lektore, tūrisma eksperte Iveta Druva-Druvaskalne. Darba uzdevumi būs par konkrētā uzņēmēja pakalpojumu novērtēšanu un ieteikumu sniegšanu (kas noderēs pašiem uzņēmējiem). Semināra dalībniekiem pēc izveidotas darba lapas būs jānovērtē konkrētā uzņēmēja pakalpojumi, sakot no norādes zīmēm, līdz komunikācijai, un būtiskākais pats pakalpojums -tūrisma produkts.

Semināra moderators – Marika Rudzīte-Griķe, tālr. +371 29443621 (tostarp – palīdzība semināra norises vietas atrašanai)

Izbraukuma semināra darba kārtība

Norises vieta: Ilzas iela 14, Priežmale, Kastuļinas pag., Krāslavas nov., Latvija, LV-5685; GPS 56.149941, 27.213233
Noslēguma vieta: Saullēkti Ozolos, Piļori, Ezernieku pag., Krāslavas nov., Latvija, LV-5692; GPS 56.187624, 27.613213

DARBA KARTĪBA ŠEIT

page1image36200320

page1image36200320