Piedalies vebinārā “Kā es uztaisīju savu saules paneļu sistēmu”

Publicēts : 22.septembris.2021

Aicinām piedalīties vebinārā “Kā es uztaisīju savu saules paneļu sistēmu”, kuru LEADER starptautiskā ELFLA finansētā projekta Off Grid-DIY ietvaros organizē Abulas lauku partnerība.

Vebinārs tiks rīkots 2021.gada 8.oktobrī pl.19:00, tam nepieciešama iepriekšēja reģistrēšanās, līdz 7.oktobrim aizpildot anketu: https://ej.uz/pasaPVpaneluSistema.


Vebinārā savos pieredzes stāstos un zināšanās dalīsies Bruno Freibergs par Saules paneļu OffGrid sistēmu Koknesē,  Juris Požarnovs par Saules paneļu OffGrid sistēmu un saules kolektoriem Baldonē, Austris Vasiļevskis par OffGrid ūdens sūkni, ledusskapi un dārza māju Carnikavā un Raivis Dejus par OnGrid Saules paneļu sistēmu Daugmalē. Vebinārā būs iespējams noskaidrot, kā aprēķināt cik liela sistēma katrai ģimenei būtu nepieciešama, kā uzkrāt saražoto saules enerģiju, kādi soļi veicami sistēmas izveidē.
Ja jautājumi par alternatīvu enerģiju jums ir aktuāli, ar šo saiti variet pievienoties Whatsapp diskusiju grupai OffGrid_DIY:  https://chat.whatsapp.com/FXPjNZlwSTvEdM1mhABfBg


Informāciju sagatavoja projekta vadītāja Līga Krūmiņa-Krīgerei