Aicinām piedalīties seminārā “Uzņēmuma darbības snieguma izvērtējums un mērījumu veikšana. Kvalitātes vērtējums digitālajās platformās un dabā.”

Publicēts : 08.jūnijs.2021

Mērķis: Īsi raksturot nepieciešamību veikt sava uzņēmuma/ tūrisma objekta/ galamērķa darbības novērtējumu gan ciparos, gan izpildījuma kvalitātē. Seminārā kopīgi apskatīsim kādus rīkus varam izmantot, lai regulāri sekotu līdzi apmeklētāju sniegtajam vērtējumam par pakalpojumu/ objektu. Kāpēc veidot un uzkrāt statistiku par apmeklētājiem, kā iegūtos datus varam izmantot lēmumu pieņemšanā par ieguldījumiem, jauniem pakalpojumiem?

Mērķauditorija: Latgales reģiona uzņēmēji,tūrisma uzņēmēji, kā arī uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt darbību tūrisma un atpūtas biznesā, nevalstiskās organizācijas, pašvaldību tūrisma nozares plānotāji. Vienā semināra grupā maksimālais dalībnieku skaits 25 (Ja nevarat apmeklēt šo, tad semināram būs atkārtojums 24. augustā un 14.septembrī).

Ko uzņēmējs, dalībnieks iegūs: Praktiskus risinājuma veidus un padomus kā regulāri sekot līdzi apmeklētāju atsauksmēm (vērtējumiem). Kāpēc vajadzētu atrasties dažādās digitālās platformās, kādus raksturvārdus izvēlēties? Kādus datus var iegūt no apmeklējuma biļešu pārdošanas tiešsaistē? Kā lietot statistikas datus par apmeklētājiem. Ja līdz šim nav uzkrāta statistikas, tad mazie špikerīši tās iesākšanai.

            Norises vietas:

  •  Zoom tiešsaistē 17.06.2021, saite tiks nosūtīta uz dalībnieka e-pastu pēc reģistrācijas. Ieteicams semināram izmantot datora pieslēgumu! Semināra darba kārtībā būs mazi praktiski uzdevumi interneta vidē.
  • Moderators: Marika Rudzīte-Griķe e-pasts latgales.uznemejs@gmail.com

Semināra darba kārtība:

Lai piedalītos seminārā, pieteikšanās obligāta.

 Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu  https://tinyurl.com/5jw2dayn

  • Seminārs ir bez maksa
  • Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība „Kaimiņi” – koordinatore Inga Krekele, inga.krekele@gmail.com