Aicinām piedalīties seminārā “4 soļu stratēģija Facebook jēgpilnai izmantošanai klientu piesaistei”

Publicēts : 01.aprīlis.2021

Mērķis: Facebook ir viens no populāriem “digitāliem kanāliem”, kā klienti var uzzināt par mūsu darbību, mūsu piedāvājumu, mums pašiem. Taču daudziem uzņēmējiem joprojām nav sava Facebook profila (konta), vai arī tas netiek aktīvi izmantots klientu informēšanai un piesaistīšanai. Semināra laikā plānots pievērsties pamata lietām (“no nulles”), lai mazinātu bailes un neskaidrību, lai stratēģiski, plānveidīgi un jēgpilni izmantotu Facebooku potenciālo klientu ieinteresēšanai unklientu skaita palielināšanai. Kopīgi “no nulles” izveidosim vienu reālu jaunu Facebook biznesa profilu un pārrunāsim atbildes uz tādiem jautājumiem kā: Ko tieši rakstīt un kādas bildes likt Facebook ziņās, lai pievērstu lasītāju/skatītāju uzmanību? Kā motivēt lasītāju / skatītāju dalīties ar Tavu informāciju tālāk? Kā, soli pa solim izmantojot Facebook, iespējams nonākt līdz reālam darījumam? Kā izplānot savu Facebook stratēģiju?

Mērķauditorija: Latgales reģiona uzņēmēji, īpaši tūrisma uzņēmēji,amatnieki, kā arī uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt darbību tūrisma un atpūtas biznesā. Šis praktiskais seminārs domāts uzņēmējiem, kuriem NAV pieredzes Facebook izmantošanā klientu piesaistei un kuriem NAV izveidots sava uzņēmuma Facebook profils, vai arī ir vēlme veidot JAUNU biznesa profilu. 

Ko uzņēmējs iegūs: izpratni par sociālo tīklu Facebook kā vienu no sava produkta / pakalpojuma mārketinga instrumentiem – kā apzināti un mērķtiecīgi plānot un ievietot sava uzņēmuma un savu personīgo informāciju Facebook; kādas ir iespējamās Facebook ziņu (ierakstu) kategorijas; cik liela nozīme ir komentāriem zem Facebook ziņām; kā radīt un uzturēt lasītāju interesi, līdz soli pa solim nonākt līdz pārdošanas darījumam? u.c. Semināra laikā dalībnieki praktiski darbosies pie sava uzņēmuma Facebook stratēģijas izstrādes.

Norises vieta, lektore un moderatore:

  • Zoom tiešsaistē 14.04.2021., saite tiks nosūtīta uz dalībnieka e-pastu pēc reģistrācijas
  • Lektore Marika Rudzīte-Griķe (sadarbības koncepta “HANDMADE LATGOLA” radītāja un virzītāja, Facebook profila https://www.facebook.com/handmadelatgola.lv uzturētāja)

Papildus informācijai: moderatore Sandra Igaune: mob. 29122990,latgales.uznemejs@gmail.com

Darba kārtība: https://tinyurl.com/x7zfcfee

Lai piedalītos seminārā, pieteikšanās obligāta. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu.

Pieteikšanās saite:https://tinyurl.com/kr5242ar

  • Seminārs ir bez maksas.

Vairāk informācijas savā partnerībā: