Ilūkstē papildināts bērnu un ģimeņu izklaides un atpūtas pakalpojumu piedāvājums

Ilūkstes novadā tika īstenots projekts “Inovatīvu izklaides un atpūtas pakalpojumu izveide ģimenēm ar bērniem Ilūkstē” (19-03-AL28-A019.2104-000003), tādējādi papildinot izklaides un atpūtas pakalpojumus Ilūkstē.

Projekta īstenotāja Tatjana Mašņuka, pamatskolas pedagoģe ar praktisko uzņēmējdarbības pieredzi un augstāko izglītību uzņēmējdarbībā, uzsāka savu uzņēmējdarbību, paplašinot izklaides un atpūtas piedāvājumu Ilūkstē ar inovatīviem risinājumiem, kā arī kļūstot par jaunu, interaktīvu tūrisma galamērķi.

Ir izveidots izklaides un atpūtas pakalpojums Ilūkstē, tajā iekļaujot inovatīvu dronu un radiovadāmo automašīnu sacīkšu trasi. Dronu sacīkstes ir salīdzinoši jauns sporta veids, kura atpazīstamība pēdējos gados strauji aug. Lai gan šobrīd Latvija uzskatāma par dronu lielvalsti, dronu trase- tā ir pirmā Latgalē. Šī iespēja ir projekta odziņa, kas  piesaista tuvus un tālus viesus. Tika ierīkotas modernas bērnu atpūtas telpas, kur ir iespēja ērti organizēt svinības dažādām mērķa auditorijām (bērni, vecāki), saņemt animatora pakalpojumus.

Projekta kopējās izmaksas ir 12683.67 EUR, projekta publiskais finansējums  8878.58 EUR

Vairāk informācijas un video var atrast Facebook lapā: https://www.facebook.com/mikado.ilukste/?ref=page_internal