Edīte Čamāne ir realizējusi projektu, izveidojot ģimenes uzņēmuma kafejnīcu Ilūkstē Raiņa ielā 4A

Projekts guva finansiālu atbalstu biedrības „Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība “Kaimiņi”” sabiedrības virzītās vietējās attīstības stratēģijas 2015.—2020. gadam izsludinātajā projektu pieteikumu iesniegšanas 5. kārtā un tika īstenots Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.—2020. gadam  ietvaros ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu.

Projekta mērķis bija izveidot jaunu ēdināšanas uzņēmumu Ilūkstē – kafejnīcu, kas piedāvās dažādus ēdināšanas pakalpojumus Ilūkstes novada iedzīvotājiem un ceļotājiem.

Pati kafejnīcas vadītāja Edīte Čamāne stāsta par savu projektu:

“Esam atvēruši ģimenes uzņēmuma kafejnīcu. Mūsu ģimene ir liela tāpēc darbojamies kopā kā varam, atbalstam viens otru ar idejām, ko ceram īstenot mūsu kafejnīcā! Mūsu piedāvājuma klāsts ir atkarīgs no klienta vēlmes un pasūtījuma. Pārsvarā uz šo brīdi gatavojam dienā vienu ēdienu ar SMS palīdzību nosūtam klientiem piedāvājumu un tad izvadājām uz noradīto adresi. Ir pasūtījumi ar izbraukumu semināriem, kursiem. Esam sākumā, bet apmierināti ar jau paveikto darbu, ko jau esam realizējuši ar projekta palīdzību. Tā turpināsim un augsim uz jaunam idejām!”