“Daugavpils Izpletņlēcēju Sporta Klubs” ir pabeidzis projekta īstenošanu

“Daugavpils Izpletņlēcēju Sporta Klubs” biedrība ir dibināta 1999. gada 22. februārī. Kluba sporta bāze atrodas lidlaukā Grīva, Daugavpils novadā, Kalkūnes pagastā. Katru gadu no aprīļa līdz oktobrim brīvdienās un svētku dienās notiek lēcieni ar izpletņiem no lidmašīnas AN-2 (augstums – 3000m). Līdz 2019. gadam mūsu sporta bāze izskatījās sekojoši:

     

2019. gada “Daugavpils Izpletņlēcēju Sporta Klubs” biedrība piedalījās Atklāta projektu iesniegumu konkursā Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. – 2020. gadam apakšpasākuma: 19.2 “Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” aktivitātes: 19.2.1 “Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas”. Klubs saņēma iespēju īstenot savu projektu “Daugavpils Izpletņlēcēju sporta kluba infrastruktūras attīstība vietējās ekonomikas stiprināšanai un uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides radīšanai”:

Pēc projekta īstenošanas 2020. gadā mēs palielinājām izpletņu sistēmu skaitu, paplašinājām un nodrošinājām iespēju sniegt pakalpojumus studentiem un sportistiem. Arī tandēmu sistēmas iepirkšana iedeva mums iespēju maksimāli efektīvi strādāt. Angāra izveide iedeva mums iespēju uzglabāt inventāru un tehniku, ar ko pagarināt tās izmantošanas laiku, kā arī veikt studentu un sportistu apmācības jebkuros laika apstākļos. Tas viss palielināja jauniešu, sportistu un studentu skaitu mūsu klubā.

    

Projekta mērķis ir sasniegts – biedrības infrastruktūra ir uzlabota, piedāvātie pakalpojumi klubā ir attīstīti, kā aktīvās atpūtas vietai, veicinot uzņēmējdarbību vietējās rīcības grupas teritorijā. Tiks iesaistīti jauni kluba biedri, jaunieši, sportisti un studenti, kas ir svarīgs mūsu novada attīstīšanai.

Apskatīt video par mums šeit: https://youtu.be/DOnRzhA4ZRM

   

 

Tekstu sagatavoja:

Kluba “DISK” valdes priekšsēdētājs A. Oļehnovičs