Aicinām uz “Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam” semināru

Publicēts : 02.jūlijs.2020

No 18.-19. jūlijam Gulbenes novadā norisināsies Leader starpvalstu sadarbības projekta “Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam” seminārs, kura tēma šoreiz būs “Pirts slotu siešana, pērienu tehnika un veidi”. Apmācības paredzētas dalībniekiem – pirtniekiem vai pirtī strādājošiem interesentiem ar priekšzināšanām. Semināra laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar pirts slotu siešanas veidiem, zaru un dabas materiālu ievākšanas nosacījumiem un to racionālu izmantošanu, kā arī ar dažādiem pērienu veidiem, to izpildījumu atbilstoši izvirzītajam pirts apmeklējuma mērķim. Divu dienu laikā semināra dalībnieki gan klausīsies, gan paši kopīgi dosies mežā un aktīvi darbosies pirts slotu siešanā un pērienu veidu apguvē. Semināru vadīs Lielvārdes pirts ūdens skolas meistare Santa Matveja.

Apmācībām aicināti pieteikties interesenti no Jelgavas, Ozolnieku, Ilūkstes, Gulbenes un Daugavpils novadiem. Vietu skaits ierobežots. Dalība ir bezmaksas.

Jelgavas un Ozolnieku novadu interesentu pieteikumu, kopā ar motivācijas aprakstu, kāpēc vēlaties piedalīties apmācībās gaidīsim līdz 10. jūlijam uz e-pastu – lienite.vitina@gmail.com.