Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtas stāvokli, tiek mainīta biedrības darba organizācija!

Publicēts : 16.marts.2020

Sakarā ar Latvijas valdības izsludināto ārkārtas stāvokli valstī biedrība “Daugavpils un Ilūkstes novau partnerība “Kaimiņi” no 17.marta līdz 14.aprīlim:

❗️❗️❗️ Pārtauc klientu apkalpošanu klātienē.

❗️❗️❗️ Nodrošina klientu konsultēšanu attālināti biedrības darba laikā katru darba dienu no plkst. 9:00 līdz 17:00

  • Konsultācijas projektu pieteikumu un tā pielikumu sagatavošanā tiek nodrošinātas  elektroniskā veidā. Jautājumus varat sūtīt uz šādiem e-pastiem: inga.krekele@gmail.com un matisone.zanna@gmail.com  vai sazināties skype: Inga Krekele
  • pa tālruni 29184640 (Inga Krekele)

Aicinam NEATLIKT KONSULTĀCIJAS par projekta pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu uz PĒDĒJO BRĪDI!

  • projektu iesniegšanas termiņš NETIEK PAGARINĀTS!
  • 8.kārta noslēgsies 2020.gada 5.aprīlī!
  • Ja, sakarā ar izsludināto ārkārtas stāvokli, nav iespējams iesniegt kādu dokumentu (izziņu), tad projekta iesniegumam pievieno paskaidrojumu par esošo situāciju.

Ja kādam projekta īstenotājam rodas problēmas ar plānoto iegāžu vai darbu veikšanu, kas ietekmē projekta termiņus, lūdzam LAICĪGI  informēt Lauku Atbalsta Dienesta Pārvaldi! Katrs gadījums tiks vērtēts individuāli.

Par sasniedzamajiem rādītājiem projektiem, kuriem šis būs trešais uzraudzības gads, un kuru darbību būtiski skars CIVID-19 vīrusa izplatības apturēšanas procedūra un ierobežojošie pasākumi, lauku Atbalsta dienests ņems vērā esošos apstākļus vērtējot atskaites par 2020.gadu. Katrs gadījums tiks vērtēts individuāli.

❗️❗️❗️Aicinām ievērot visus drošības pasākumus, ko iesaka Slimību kontroles un profilakses centrs (SPKC).

❗️❗️❗️Sekojiet līdzi par turpmākām biedrības darba organizācijas izmaiņām biedrības mājas lapā: https://daugavpils.partneribas.lv/

vai biedrības sociālajā kontā: https://www.facebook.com/Daugavpils.Partneribas/

Sargāsim savu un pārējo veselību!