Kontrastu terapija Gulbenē!

Publicēts : 28.janvāris.2020

Šī gada 17. un 18. janvārī Lietuvā, Pasvālē tika aizvadītas šajā gadā pirmās apmācības LEADER starpvalstu sadarbības projekta „Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam!”, ietvaros.  Šis gads iesācies ar jaunu apmācību ciklu “Kontrastu terapija”, kas tuvāko mēnešu laikā norisināsies visās sadarbības projekta iesaistītajās valstīs – Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

Kontrastu terapiju varētu definēt kā ķermeņa trenēšanu jebkādu stresa situāciju izturībai. Parasti ar vārdu kontrasts primāri tiek saprasta rūdīšanās, kur visefektīvākā kontrastēšana notiek tieši ar ūdens palīdzību, tomēr arī līdz ledaini aukstam vai karstam ūdenim cilvēkam ir jānonāk pakāpeniski. Ja vēlamies mainīt savu uztveri pret stresa situācijām (tajā skaitā – pārlieku karsta vai auksta temperatūra) – mums ir jāsāk ar ikdienas paradumu mainīšanu.

Nākamās apmācības “Kontrastu terapijā” notiks 14.-15. februārī Gulbenē un tās vadīs Rūdīšanās skolas dibinātājs un treneris Māris Žunda. Apmācības paredzētas tiem, kas sevī jūt nepieciešamību apstāties no ikdienas skrējiena un ieraudzīt savu iekšējo spēku.

Apmācībām Aicināti pieteikties interesenti no Jelgavas, Ozolnieku, Ilūkstes, Gulbenes un Daugavpils novadiem. Vietu skaits ierobežots. Dalība ir bezmaksas.

Daugavpils un Ilūkstes novadu interesentu pieteikumu, kopā ar motivācijas aprakstu, kāpēc vēlaties piedalīties apmācībās gaidīsim līdz 7. februārim uz e-pastu – inga.krekele@gmail.com

Ar pasākuma programmu var iepazīties šeit: Kontrastu Terapija Gulbene 14.15.02 – 2020