SIA Auzini ir īstenojis projektu “Koka davanas ražošana” (Nr.17-03-AL28-A019.2101-000009)

SIA Auzini ir īstenojis ES Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansētā atklātā konkursa Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma 19.2. „Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” projektu  “Koka davanas ražošana”.

Katrs no mums lauž galvu ka uzdāvināt radinieku, iemīļotajām vai kolēģēm pa darbu. Un ja pat tāda dāvana ir atrasta, tad skaista iepakojuma pie viņa nav. Kastīte no koka uzsvērs dāvanas statusu un uz ilgu laiku saglabās viņu veselumā. Kastīte pati var būt nedārga dāvana ar uzrakstu.

Projekta mērķis ir nodibināt jaunu uzņēmumu un apmierināt Latgales, Latvijas un Eiropas iedzīvotāju prasības skaista koka dāvanas iepakojuma.

Projekta realizācijas ietvaros, tika iegādātas  gravēšanas un frēzēšanas iekārta, galda zāģis, kombinēta ēvele un biezumēvele, figūrzāģis, slīpmašīna kokam, lente un disks, skaidu nosūcējs, ēvelsols, tādājādi radot iespēju radīt koka iesaiņojuma ražošanu un pārdot produkciju caur internetu pa visu Eiropu.

 

Plašāk par SIA Auzini darbību var aplukot mājas lapā https://auzini.eu

 

Kopējās projekta izmaksas: 51381.80 EUR.Publiskais/ ELFLA finansējums: 35967.25 EUR.