Subatē iegādāts jauns ziemas sporta inventārs

Biedrība “Subatieši-sanākam, domājam, darām” ir dibināta 2003. gadā un kopš pirmssākumiem dažādi ir veicinājusi un attīstījusi Subates sportisko un aktīvās atpūtas dzīvi, pieejamību visiem iedzīvotājiem. Sporta inventāra punkts ir ideja, kas aizsākās 2006. gadā, guvusi atsaucību un tiek uzturēta un pilnveidota.

Šogad ir noslēdzies biedrības realizētais un Lauku atbalsta dienesta un partnerības “Kaimiņi” administrētais projekts “Ziemas sporta aktivitāšu iespēju paplašināšana Subatē”, kas deva iespēju iegādāties jaunu slēpošanas aprīkojumu – slēpes, slēpju zābakus, stiprinājumus un nūjas. Ikdienā tika secināts, ka trūkst noteiktu izmēru zābaku un slēpju, kas dažkārt rada grūtības sportot visai ģimenei vai draugu pulciņam.  Biedrība sadarbojas ar Ilūkstes Raiņa vidusskolas Subates izglītības īstenošanas vietu, kur skolēniem tiks piedāvāta iespēja slēpot un varbūt pat pirmo reizi nostāties uz slēpēm.

Projekta kopējās izmaksas ir EUR 1915,05, publiskais finansējums – EUR 1723,54 un Augšdaugavas novada pašvaldības piešķirtais līdzfinansējums – EUR 191,51.

Biedrība aicina izbaudīt ziemu un ziemas aktivitātes, cik tas ir iespējams!

Biedrības vadītāja Gunta Okmane