Izsludinām pieteikšanos 2 dienu apmācībām LEADER starpvalstu sadarbības projektā – „Dabas spēks un pirts tradīcijas – sev, ģimenei un biznesam!” Jelgavas, Ozolnieku, Daugavpils, Ilūkstes un Gulbenes novada iedzīvotājiem!

Publicēts : 17.aprīlis.2019

Projekta mērķi: Sekmēt vietējo iedzīvotāju zināšanas un prasmes par ārstniecības augu un pirts lomu dzīves kvalitātes uzlabošanā, gūt pieredzi par uzņēmējdarbību šajā jomā gan Latvijā, gan ārvalstīs, veicināt vietējo iedzīvotāju zināšanas ekonomisku aktivitāšu uzsākšanai un attīstībai.

Apmācību tēmas: Pirts būvniecība un melnā pirts. Kā uzbūvēt vilnas pirti? Vilnas pirts vēsture, atšķirības un priekšrocības.

Aicinām pieteikties uz vienu jums vēlamo apmācību laiku un vietu. Dalība apmācībās ir bez maksas. (Visās trīs apmācībās lekciju tēmas ir vienas un tās pašas).

2019. gada 26.-27. aprīlis, Viesu nams Klintis, Jaungulbene, Gulbenes novads

2019. gada 23.-24. maijs, Lietuva, Pasvāle 2019. gada oktobris Igaunija, Pērnava (datumi tiks precizēti) Apmācību valoda : krievu.

Jūsu pieteikumu kopā ar motivācijas aprakstu, kāpēc vēlaties piedalīties apmācībās un norādot sev vēlamāko apmācību norises vietu, gaidīsim līdz 24. aprīlim uz e-pastu: inga.krekele@gmail.com

Vairāk informācijas par pasākumu var saņemt rakstot uz inga.krekele@gmail.com, tel 29184640.

Plašāka informācija par projekta aktivitātēm atrodama šeit http://www.partneribalielupe.lv/index.php/leader-sadarbiba/dabas-speks