Iespēja piedalīties Iedvesmas dienā par tehnoloģijām un dizainu

Publicēts : 03.augusts.2021

Kopā ar IT izglītības fondu 11. augustā rīkojam Iedvesmas dienu, kurā aicinām piedalīties arī jūs. Primāri aicinām visus atpazīstamības zīmes “Viedais Ciems” pretendentus pievienoties “Elements of AI” izaicinājuma ietvaros, kura laikā kopienas aicinātas kopīgi apgūt unikālu kursu par mākslīgo intelektu.
Kursam varat pievienoties arī jūs – tas līdz šī gada biegām ir pieejams bez maksas  un piemērots ka cilvēkiem ar un bez priekšzināšanām mākslīgajā intelektā. Pēc kursa beigšanas saņemsiet Helsinku Universitātes sertifikāts.
Citādi par Iedvesmas dienu – pasākuma ietvaros vairāki nozares pārstāvji iepazīstinās ar dizaina un tehnoloģiju mijiedarbību, plašāka informācija šeit: https://laukuforums.lv/lv/archives/12601

Detalizētāka programma sekos drīzumā.
Pasākums būs pieejams plašākai auditorijai, bet jums ir iespēja uzdot interesējošos jautājumus lektoriem ŠEIT.  Jautājumus gaidīsim līdz šai piektdienai, 6. augustam.
Pasākumam varēs sekot tiešsaistē varēs sekot IT izglītības fonda un Latvijas Nacionālās bibliotēkas Facebook profilā.

Jautājumi Iedvesmas dienai: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZL3DIcMitmeuoZV52o0_OnXjKbjP0auG6Cvb32dXcRM/edit?usp=sharing