Seminārs uzņēmējiem

Publicēts : 08.aprīlis.2021

Aicinām piedalīties seminārā 21.04.2021 “Personas mārketings – mūsu personīgā ārējā un iekšējā tēla nozīme tūrisma piedāvājuma veicināšanā digitalizācijas laikmetā”.

Mērķis: Pasaule šobrīd stipri mainās, un mainās arī motīvi / iemesli, kāpēc klienti izvēlas vienu vai otru tūrisma produktu vai pakalpojumu. Šī semināra mērķis ir sniegt uzņēmējiem papildus zināšanas, izpratni un ieteikumus par savas personas – kā tūrisma pakalpojuma sniedzēja vai produkta ražotāja PERSONĪBAS – nozīmi biznesa panākumu gūšanā (izprast sevi un savas vērtības, lai tās varētu sasaistīt ar savu pakalpojumu, tā ievērojami paaugstinot tā pievilcību).  

Mērķauditorija: Latgales reģiona uzņēmēji, īpaši tūrisma uzņēmēji, amatnieki ,kā arī uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt darbību tūrisma un atpūtas biznesā. 

Ko uzņēmējs iegūs: dalībnieki iegūs dziļāku izpratni par “personas mārketinga” jēdzienu un šī mārketinga veida (sava personīgā tēla) nozīmi un lomu savas uzņēmējdarbības veicināšanā. Semināra laikā sapratīsim, cik liela loma ir pašam tūrisma produktam vai pakalpojumam, un cik liela loma ir CILVĒKAM, kurš to nodrošina; cik liela nozīme ir personīgu attiecību veidošanai un uzturēšanai ar saviem klientiem gan klātienes saziņā, gan digitālajā vidē.  Semināra laikā dalībniekiem būs iespēja izpildīt t.s. “4 krāsu testu”, lai labāk saprastu savu personības tipu, kā arī – kas vēl svarīgāk – skaidrāk spētu “nolasīt” savus klientus. Tas palīdzēs veidot daudz vieglāku un efektīvāku komunikāciju ar ikvienu potenciālo un esošo klientu.

Norises vieta, lektore un moderatore: 

  • Zoom tiešsaistē 21.04.2021., saite tiks nosūtīta uz dalībnieka e-pastu pēc reģistrācijas 
  • Lektore Marika Rudzīte-Griķe (sadarbības koncepta “HANDMADE LATGOLA” radītāja un virzītāja)
  • Papildus informācijai: moderatore Sandra Igaune: mob. 29122990, latgales.uznemejs@gmail.com

Darba kārtība šeit: https://tinyurl.com/8rd3v36p

Lai piedalītos seminārā, pieteikšanās obligāta. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu.

Pieteikšanās saite: https://tinyurl.com/8b84d8e8  

  • Seminārs ir bez maksas.

Vairāk informācijas savā partnerībā: 

Projekta mērķis: Veicināt uzņēmējdarbības attīstību Latgalē, izmantojot e-vides piedāvātās iespējas un apmācot uzņēmējus darbam ar tūristiem. Projekta realizācija ir iespēja sekmēt uzņēmējdarbības attīstību, tas ir ilgtermiņa ieguldījums Latgales reģiona uzņēmējdarbībā. Plānots, ka projekta rezultāts – Latgales reģiona uzņēmējdarbības attīstības stratēģija – būs viens no pamatiem, ko vietējās rīcību grupas iekļaus savās Sabiedrības virzīta vietējās attīstības stratēģijās, tādējādi paredzot aktivitātes uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā plānošanas periodā.  Projekta ietveros plānots organizēt apmācību ciklus – semināru ciklus visās sešās Latgales reģiona vietējās rīcību grupās, aptverot 19 novadu teritorijas (Aglonas, Baltinavas, Balvu, Ciblas, Dagdas, Daugavpils, Ilūkstes, Kārsavas, Krāslavas, Līvānu, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Vārkavas, Viļakas, Viļānu un Zilupes).