Aicinām piedalīties seminārā „Digitālās kartes uzņēmumu vajadzībām”

Publicēts : 30.marts.2021

Mērķis: uzņēmēju iepazīstināšana un iedrošināšana darboties ar publiski pieejamiem digitālo karšu un mobilo aplikāciju resursiem, tos izmantot sava uzņēmuma pakalpojumos.

Mērķauditorija: Latgales reģiona tūrisma uzņēmēji, kā arī uzņēmēji, kuri vēlas uzsākt darbību tūrisma un atpūtas biznesā, uzņemt grupas savā uzņēmumā. Grupā maksimāli 15 dalībnieki. 

Ko uzņēmējs iegūs: uzņēmējs tiks iepazīstināts ar nosacījumiem, kāda ir laba tūrisma karte. Seminārā pievērsīsim uzmanību aspektiem, kā tūrists atrod jūsu uzņēmumu internetā un kā viņš līdz jums nokļūst, izmantojot modernos karšu resursus. Seminārs būs noderīgs tiem, kuri vēlas iepazīt elektroniski pieejamos digitālos kartogrāfiskos rīkus – gan karšu serverus, pārlūkus, platformas, mobilās aplikācijas, kā arī uzzināt to sniegtās iespējas. Praktiskajā daļā būs iespēja pašam izplānot, uzzīmēt, rediģēt kādu savu izvēlētu pārgājiena, velobrauciena u.c. veida ceļojuma maršrutu. Pamēģinot redzēsiet, ka kartes ir unikāls vizualizācijas rīks un darbošanās ar tām ir aizraujošs process, kas noder gan paša izziņai, gan arī interaktīvai mijiedarbībai ar jūsu potenciālo klientu. 

  Norises vietas, moderatori:  Zoom tiešsaistē 06.04.2021., saite tiks nosūtīta uz dalībnieka e-pastu pēc reģistrācijas.

Moderators Marika Rudzīte-Griķe 29443621, e-pasts latgales.uznemejs@gmail.com

Semināra darba kārtība

https://tinyurl.com/wanafenh

Lai piedalītos seminārā, pieteikšanās obligāta. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu

Pieteikšanās saite: https://tinyurl.com/vhbum8au 

  • Seminārs ir bez maksas.

Vairāk informācijas savā partnerībā: